Стало відомо про те, що в Києві виникла пожежа біля складів у Солом'янському районі. У чому ж причина.

Таким чином, повідомляється, що рятувальники повідомили про те, що велика пожежа сталася в Солом'янському районі столиці, на вул. Малогвардейской, 32. Після отримання повідомлення про пожежу на місця події відправили рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Сталося це у вівторок, 14 липня, ближче до вечора.

У Києві загорілися склади, фото: Київ Зараз

Як виявилося пізніше, на відкритій території сталася пожежа сміття і дерев'яних піддонів на площі 300 квадратних метрів. Вогонь поширився на складське приміщення на площі 50 квадратних метрів, яке було розташоване зовсім поруч. На складі, на щастя нічого не було. Також, немає інформації щодо постраждалих, ймовірно, що у той момент на складі нікого не було.

У ході гасіння пожежі вогнеборцям довелося відкрити для перевірки 11 металевих конструкцій для паркування автомобілів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На місці події було задіяно 4 одиниці основної та спеціальної пожарноспасательной техніки та 20 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України в Києві. Близько двох годин знадобилося пожежним, щоб побороти масштабний вогонь поруч з аеропортом «Київ».

Історія закінчилася благополучно, без жертв.

Нагадаємо, раніше Масштабна пожежа спопелив завод у Чернівцях, гасили всю ніч - рятувальники під завалами

Коли пожежники прибули на місце, вогонь охопив вже зазначену площу. Згоріли 3 і 4 поверхи будівлі. До гасіння пожежі було залучено 103 людини з особового складу та 33 одиниці спецтехніки.

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Польщі підпалили будинок з українськими заробітчанами, горіло кілька годин

На момент пожежі в хостелі перебувало 12 осіб, більшість з яких – українці. Всім вдалося вчасно помітити загоряння і покинути будівлю. Постраждалих немає.

Також «Знай.ua» писав, що Тернополянка згоріла заживо у Києві - орала в кіоску, щоб забезпечити сім'ю.

У Києві нещодавно сталася пожежа в торговому павільйоні на Позняках. Нещодавно стало відомо, що в цьому павільйоні загинула мешканка Тернопільщини. Як виявилося, жінка поїхала працювати в Київ і загинула у вогні.