Високопосадовець Київського військового ліцею імені І. Богуна був затриманий СБУ за вимагання хабара.

Як повідомила Служби Безпеки України, один зі заступників керівника ліцею вимагав грошову винагороду за вступ до навчального закладу.

Гарантуючи зарахування родича мешканки Києва, заступник начальника ліцею запросив $5 тис.

Зловмисник був затриманий за ст. 208 КК України під час отримання частини хабара розміром $2,5 тис.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Справу відкрито за ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Доки ще тривають слідчі дії щодо встановлення інших можливих осіб, які можуть бути причетні. Вирішується повідомлення про підозру зловмиснику.

Варто нагадати, що Стало відомо, що військове командування Російської Федерації раніше проводило масштабні перевірки в так званих "ЛНР" і "ДНР" на початку березня, але незабаром перевірка знову очікується на окупованих територіях України. Представники Кремля зловили кадрових російських військових на масштабних розкраданнях.

Також стало відомо, що на Тернопільщині вже 300 юнаків взули берци і вирушили на строкову службу в армію. План від області на весняний призов складає 550 осіб. При цьому на службу закликають юнаків, які досягли 20 років. Про це розповів в. о. обласного військового комісара Олександр Скумбрій.

Нагадаємо, за даними штабу Операції Об'єднаних сил, на Донбасі російські окупанти масово гинуть від передозування наркотиками, а також часто здійснюють самогубство просто на очах інших бойовиків.

Як повідомляв портал Знай.uа, у вівторок, 14 липня, на Донеччині поблизу Новомихайлівки, збройні формування Російської Федерації застосували протитанковий ракетний комплекс "Фагот".

Також портал Знай.uа писав, що Служба безпеки затримала в Києві громадянина України, який займався керівників самопроголошеної "ДНР".