Стало відомо про те, що карантин у Києві може протривати як мінімум півтора року, і це без якихось суттєвих послаблень. Про це повідомила Госпродтребслужба.

Таким чином, повідомляється, що глава підприємства Олег Рубан говорить про те, що бізнес під час карантинних заходів продовжить свою роботу, однак, щоб продовжувати діяльність потрібно розробити порядок.

У столиці карантин може тривати ще півтора року, фото: скріншот з відео

При нинішніх показниках захворюваності коронавірусом, на думку глави Госпродпотребслужбы, карантинні заходи можуть тривати ще близько півтора років.

"Ні про які послаблення карантину говорити поки не доводиться. На який термін буде продовжений адаптивний карантин після 31 липня, залежить від рівня захворюваності. Ті цифри, які ми бачимо і аналізуємо сьогодні - не радують». І якщо такі показники збережуться найближчим часом, тоді адаптивний карантин буде практично до 2022 року, в кращому випадку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також, Олег Рубан зазначив, що влада повинна обов'язково посилити контроль за групою ризику, а також посилити масковий режим. А киянам потрібно дотримуватися дистанцію, і обов'язково стежити за чистотою рук.

Нагадаємо, що в Україні карантин був продовжений як мінімум до 31 липня, однак, найімовірніше його знову продовжать на невизначений термін, і він буде адаптивний. Триватиме це до тих пір, поки епідеміологічна ситуація не налагодиться.

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що заразність коронавірус зросла на 30% за мутацій.

Також Знай.иа писав, що Комаровський розповів, кому пощастить не заразитися коронавірусом.