Стало відомо про те, що ресторан Миколи Тищенка «Велюр» знову потрапив у скандал. Що сталося в цей раз.

Таким чином, повідомляється, що ресторан Миколи Тищенка «Велюр» закликав киян веселитися з ними до самого ранку, одне, потім вони передумали.

На сторінці ресторану в соціальній мережі Instagram з'явилося запрошення, в якому чітко сказано про те, що ресторан працює до шостої ранку, і всі бажаючі зможуть його відвідати, і добре провести час. При цьому, за законом, під час карантину заклади не мають права працювати після 23:00.

Після того, як в соціальних мережах почалася буря критики, де люди скаржилися на такий вчинок ресторану «Велюр», публікація була видалена, і запрошення більше немає. Замість цього там з'явилися запис про те, що за розпорядженням КМДА заклади харчування можуть працювати в Києві цілодобово.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На сайті закладу поки вказані години роботи з 10:00 до 23:00. Але, як там йдуть справи насправді – ще потрібно перевірити.

Варто відзначити, що це далеко не перший скандал, пов'язаний з рестораном. Під час карантину, коли всі заклади були закриті, і працювати можна було тільки на видачу, «Велюр» брав всередині гостей.

Нагадаємо, не "Велюр" Тищенко - нічна пожежа в Києві залишив попелище від ресторану.

Як повідомляв Знай.иа, журналісти викрили нові схеми Павла Куфтырева по атак на рентабельні підприємства.

Знай.иа писав, від чашечки Зеленського до ресторану Тищенко — українцям показали, як політики "сновигали" під час карантину.