На Майдані попрощалися із загиблим на Донбасі Героєм України Тарасом Матвіївим.

Про це повідомляє Уніан.

Так, стало відомо, що у Києві на Майдані Незалежності прощаються з бійцем 24-ї бригади Тарасом Матвіївим, який загинув, на Луганщині, рятуючи побратимів.

Фото: Олег Богачук, Цензор.НЕТ


Молодший лейтенант Матвіїв загинув увечері 10 липня, коли бойовики обстріляли українські позиції в районі села Троїцьке Попаснянського району Луганської області.

Фото: Олег Богачук, Цензор.НЕТ


У наслідок обстрілу було поранено кілька українських військових. Тарас витягнув з бліндажа двох поранених хлопців, та в цей час на позицію впала міна - сержант отримав смертельні осколкові поранення.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото: Олег Богачук, Цензор.НЕТ


Указом Президента Тарасу Матвіїву посмертно надане звання героя України з врученням ордена «Золота Зірка».

Тарас Матвіїі родом з Львівщини, там він був відомий як громадський активіст, волонтер, майданівець, учасник Революції Гідності у Києві.

Фото: Олег Богачук, Цензор.НЕТ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін готує удар по Україні з анексованого Криму - глава ВМС стривожив прогнозом

Як повідомляв Знай. ua, троє загинуло, інших поранено: бойовики накрили захисників Донбасу снайперським вогнем

Також Знай. ua писав, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"