Погода на цьому тижні побалує киян своєю різноманітністю. Стихія влаштує городянам і справжні спекотні дні, і дасть відпочити і охолодитися під дощем.

Про це свідчать дані сервісу weather.com.

Так, стало відомо, що в Києві буде триматися мінлива погода з опадами на початку тижня. Тож киянам варто бути готовими до спеки, проте не варто і забувати про парасольки і дощовики, щоб не промокнути до нитки.

Дощ, фото з вільних джерел
Дощ, фото з вільних джерел


Так, у понеділок, 13 липня, прогнозують ранковий дощ і вітряну погоду. Вдень стовпчик термометра покажуть +23 градуси, а вночі температура опуститься до +15 градусів.

У вівторок, 14 липня, синоптики обіцяють малохмарну погоду. Температура вдень буде не вище +26 градусів, а вночі - опуститься до +15 градусів.

У середу, 15 липня, у столиці вранці обіцяють малохмарну погоду, без опадів. Вдень - до +27 градусів, а вночі - до +17 градусів.

У четвер, 9 липня, синоптики прогнозують мінливу хмарність. Температура повітря вдень - до +28 градусів, а вночі - до +18 градусів.

У п'ятницю, 16 липня, буде малохмарно. Температура повітря у світлий час доби триматиметься на позначці +28 градусів. Вночі - на позначці +19 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Нагадаємо, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "буде піч"на повну – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.