Стало відомо про те, що на пляжах Києва заборонили купатися, так як це може зашкодити вашому здоров'ю. Що відомо.

Таким чином, повідомляється, що у столичному управлінні Госпродпотреб службі провели дослідження щодо проб води в київських водоймах, а саме там, де завжди найбільше туристів.

На пляжах Києва заборонили купатися, фото: скріншот з відео

У підсумку виявилося, що індекс лактопозитивной кишкової палички був сильно підвищений. А це означає, що купатися на таких пляжах не тільки заборонено, але, і може бути небезпечно для життя. Тому, поряд з водою були змушені вивісити жовтий прапор.

Дослідження було проведено Київським лабораторним центром Міністерства охорони здоров'я. Як тільки стали відомі результати дослідження, про це відразу ж повідомили Київську міську державну адміністрацію, а також комунальне підприємство стосовно утримання та експлуатації земель водного фонду столиці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що раніше також стало відомо про те, що в Одесі на пляжі «Аркадії» до «16 станції Великого фонтану» було встановлене якесь невідповідність морської води до норми. Там була виявлена кишкова паличка, тому, купатися на пляжах Одеси поки що не рекомендується.

Про це повідомили в Одеському лабораторному центрі Моз України, передає «Думська» .

За результатами досліджень, море в Одесі не відповідає мікробіологічним нормам навіть в 50 метрах від берега.

Нагадаємо, "Я б хотіла, щоб мене зарізали під час сну", - спортсменка покінчила з собою з-за знущань тренера.

Як повідомляв Знай.иа, зірка серіалу "Хор" потонула в озері — поїхала відпочити разом з 4-річним сином.

Знай.иа писав, в Кирилівці повсталий "банан" ледь не убив красуню-туристку.