На Київщині, у Переяслав-Хмельницькому, розшукують безвісти зниклу дівчинку. Про це повідомили у Службі розшуку дітей, передає спільнота «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що розшук дівчинки ведеться силами співробітників Переяслав-Хмельницького відділу поліції.

За даними правоохоронців, неповнолітній Басюк Аліні – лише 14 років. Удень 10 липня дівчинка залишила місце свого проживання в селищі Дівички, на вулиці Артилеристів, 1, та до цього часу не повернулася. Де вона може перебувати, наразі не відомо.

Правоохоронці повідомили прикмети зниклої дитини: виглядає старше за свій вік, приблизно на 15-16 років, 150 сантиметрів зросту, худорлява, темноволоса, з овальним обличчям і темними очима.

На момент зникнення була одягнута у сорочку темно-коричневого кольору, темні шорти, мокасини чорного кольору.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Усіх, хто володіє інформацією про те, де може перебувати дівчина, просять повідомити про це до поліції за «гарячими» номерами телефонів.

«Останні пости-фото в її «Інстаграм» вже перевірили?», «Куди ж вони всі йдуть...», «Коли ж вони всі нагуляються?», «У Кагарлицькому відділку ще не дивилися?», - коментують повідомлення українці.

Нагадаємо, що у Києві в розшук оголосили 13-річного підлітка.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові пропала чорнява жінка з родимкою на обличчі.

Також,"Знай.uа" писав, що на Закарпатті горе-мати втратила доньку в лісі.