Нещодавно стала відома інформація, що відома американська актриса, співачка і фотомодель Періс Хілтон планує придбати нерухомість в самому центрі столиці України. Про це повідомляє блогер Сергій Наумович на своїй сторінці у Фейсбуці, посилаючись на американські ЗМІ.

Так, Хілтон виявила бажання взяти участь у приватизаційному аукціоні, на якому виставлять на продаж київський популярний готель "Дніпро". Таким чином цілком ймовірно злиття українського готелю і найбільшої міжнародної мережі готелів "Hillton". Проведення аукціону заплановано на 15 липня.

Інформація про бажання актриси зробити вигідну покупку потрапила в американські ЗМІ, і наразі це не перший раз, коли Хілтон цікавиться нерухомістю в Україні - раніше Періс замислювалася про те, щоб вкласти гроші у великий готельний комплекс в Закарпатті - його Хілтон пригледіла коли навесні 2018 року під час візиту в Україну виступала у Львові зі своєю програмою на відкритті іншого готелю.

Судячи з фото, журналісти дізналися про це з джерела, який входить в коло юридичної команди Хілтон і який побажав залишитися анонімним.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляють джерела, готель "Дніпро" був переданий до Фонду державного майна України в кінці 2019 року. Вартість популярного готелю склала ні багато ні мало 80 мільйонів гривень. Також повідомляється, що до готелю зацікавились понад 30 різних інвесторів.

Нагадаємо, пес цілодобово чекає хворого ковидом господаря під дверима лікарні: зворушлива історія сучасного Хатіко

Як повідомляв портал Знай.uа Анталья до туристичного сезону готова!

Також Знай.uа писав, що українці на троє діб застрягли в аеропорту Афін — на трьох стільцях, без їжі і води