У Києві днями, 9 липня, зафіксували, мабуть, один з самих незвичайних рекордів країни – найбільші натуральні жіночі груди. Про це розповіла керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова на своїй сторінці в Facebook.

Переможницею в номінації стала дівчина з міста Лубни Полтавської області - Міла Кузнєцова. Її обсяги досягають 135,5 сантиметрів в окружності, що перевищує попередній рекорд України на 7,5 сантиметрів. У попередньої рекордсменки об'єм грудей становив «лише» 128 сантиметрів.

Володарка унікального 13-го розміру грудей отримала титул "Найбільші жіночі натуральні груди". При цьому їй довелося пройти обстеження у лікарів, які підтвердили, що шикарний бюст дівчини – це подарунок природи, а не результат роботи пластичних хірургів.

Фото, Facebook
Фото, Facebook

Фото, Facebook
Фото, Facebook

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото, Facebook
Фото, Facebook

Фото, Facebook
Фото, Facebook

Додамо, що Міла – успішна українська фотомодель в категорії «плюс-сайз».

«Дуже красива дівчина – підтримуємо!», «Цікава подія!!! Чому я не фоткав??? Де я був?», - коментують захоплені кияни.

Нагадаємо, Міла Кузнєцова в еротичну купальнику відкрила пляжний сезон у Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнецова з 13-м розміром грудей показала, як готується до турніру ММА.

Також Знай.uа писав, пишногруда модель Міла Кузнєцова розповіла про небезпечний занятті.