У Києві, на Великій кільцевій дорозі, здивовані городяни спостерігали двох коней, гнідого й білого, які швидко скакали в невідомому напрямку. Тварини були без упряжі та без господаря, зазначають автори повідомлення у співтоваристві “ДТП. Київ” у соціальній мережі Facebook.

«Київ. Велика окружна. Хто загубив?», - пишуть автори відео, додаючи, що не відомо, як ловити некерованих коней, якщо вони без збруї. Повідомлень про зниклих коней у Києві також поки не було.

Киев. Большая окружная. Кто потерял?

Geplaatst door Влад Антонов op Maandag 6 juli 2020

«Київ під час карантину настільки очистився...», - жартують городяни, маючи на увазі популярний мем.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Поділилася в кінній групі. Потрібно вказати напрямок, куди біжать, велика Окружна», «Їх треба зупинити, вони ж заженуть себе, поки не впадуть знесилені», «Це з Площі Шевченка», - переживають за тварин кияни.

«Я колись на Троєщині зупиняв коня. Господар потім розповів, що кінь був прив'язаний на вигулі, але щось його налякало, і він, обірвавши мотузку, звалив», - розповів один з коментаторів.

Нагадаємо, Дніпро на вухах через страшну знахідку - два трупи посеред вулиці, все дуже дивно.

Як повідомляв портал Знай.иа кінний візок з дітьми перекинувся на Миколаївщині: загинула 2-річна дівчинка, її брат у важкому стані.

Також Знай.иа писав, слідом за Чорнобилем на Львівщині спалахнув ліс