Стало відомо про те, що в Києві зловили голого пацієнта, який втік з інфекційного відділення лікарні.

Таким чином, повідомляється, що з лікарні номер дев'ять, яка розташована в Шевченківському районі столиці, втік пацієнт. Про це повідомила Муніципальна охорона на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Втеча із Шоушенка по-київськи. 9 лікарня. До чергового наряду охорони звернулися лікарі із проханням повернути...

Geplaatst door Муніципальна охорона op Donderdag 9 juli 2020

До чергового наряду охорони звернулися лікарі з проханням. Як виявилося, вони попросили знайти і повернути до них у відділення пацієнта, який втік. Поводився чоловік не зовсім адекватно, і був голий. Одягатися – відмовився.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, його розлютив той факт, що йому намагалися надати першу допомогу. У підсумку, як відомо, його все ж вдалося зловити, і покласти назад.

Нагадаємо, що під Тернополем псих у стані алкогольного сп'яніння зламав маленькій дитині ногу.

На Тернопільщині автомобіль збив дитину, який стояв на узбіччі дороги з велосипедом. Хлопчик потрапив в лікарню з переломами і травмами органів черевної порожнини. Про це повідомляє Нацполиция в Тернопільській області.

8-річна дитина стояв на узбіччі дороги з велосипедом в руках, коли на нього налетів автомобіль марки Volkswagen. Інцидент стався в селі Прошова під Тернополем. Хлопчика забрала швидка з місця події в лікарню. Медики діагностували у нього забій грудної клітини, травми органів черевної порожнини і перелом ноги.

Нагадаємо Знай писав, що в Івано-Франківську автобус розвалився на ходу.

Також Знай повідомляв, що в Італії у ДТП загинув український заробітчанин.

Нещодавно Знай передавав, що в канаді водій відбувся легкими травмами після катапультування з автомобіля.