У Києві, на Центральному залізничному вокзалі, невідомий пасажир забув валізу. Керівництво вокзалу викликало на місце події вибухотехніків. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Черговий по вокзалу сказав діяти відповідно до закону. Викликали вибухотехніків, огородили місце. Чекають», - написали у спільноті.

Однак кияни запідозрили, що нічийна валіза – це реквізит, який співробітники Служби безпеки України використовують для навчань у подібних ситуаціях. Швидше за все, столичний вокзал перевіряють на готовність до терористичних атак.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«У СБУшників, що перевіряють готовність служб до терористичної загрози, є тільки один екземпляр відповідного реквізиту», «Це та сама, вчорашня, з Софійської?», «Вчорашня валіза», - впізнають містяни, публікуючи відповідні фотодокази.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Якийсь блукаючий чемодан», «Загубився, мамку шукає», «Ніколи ще старі шкарпетки, пару футболок і одну сорочку не відкривали з таким пафосом», - зі сміхом додають у коментарях до посту містяни.

Нагадаємо, раніше вокзал мало не злетів у повітря, сотні життів могли обірватися вмить: "Лежали неподалік від..."

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві невідомий "мінер" влаштував пекельну ніч хворим в Олександрівській лікарні, українці в люті - "шкода, немає розстрілу за такі жарти"

Також «Знай.ua» писав, що У Львові "замінували" Личаківський цвинтар, копи обстежували кожну могилу: хто замахнувся на мерців.