Під Києвом у ніч з 8 на 9 липня п'яний водій легкового автомобіля допустив зіткнення з вантажівкою. Про це стало відомо з повідомлення в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

За попередньою інформацією, все сталося на Новообухівській трасі. ДТП досить серйозна — уламки машини розлетілися по всій дорозі.

«Швидка допомога на всіх парах поїхала з місця аварії, сподіваємося, що потерпілого довезуть. Встановлюється, скільки легкових авто стали учасниками ДТП — чи два, чи об фуру розбилася одна машина», — розповіли в співтоваристві «dtp.kiev.ua».

При цьому наголошується, що за кермом легковика марки Volkswagen Golf, яка на шаленій швидкості протаранив фуру з причепом, перебував старший слідчий ГУ НП «Андрій Миколайович».

Після аварії водій вибіг з автомобіля і спробував зняти номери зі свого транспортного засобу, проте йому це не вдалося. Тоді він вирішив втекти з місця ДТП, але його затримали.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Максимально неадекватний, бухий і буйний чоловік попався», — відзначають в співтоваристві.

Сильнейшее #ДТП на Новообуховской трассе Автомобиль врезался в фуру, скора помощь на всех парах уехала с места аварии, надеемся, что пострадавшего довезут. Устанавливается, два ли легковых автомобиля стали участниками, или же об фуру разорвало одно транспортное средство. Полиция на месте событий, подробности устанавливаются.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Woensdag 8 juli 2020

Проходити тест на алкоголь на місці аварії він відмовився навідріз.

«Від проходження тестів на стан сп'яніння на місці він відмовився. Мабуть, сподівається вирішити «за кум-брат-сватськи», - додають в коментарі.

«Як раз після зіткнення проїжджав... жесть... метрів триста по шматочках гольфу "хрустів"», «Безсмертний гусак виявився», «Термінатор», - зауважують кияни.

Нагадаємо, що в Дніпрі вагітна жінка отримала тепловий удар, коли намагалася дістатися додому на електричці.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Дніпрі бабуся перебігала дорогу в недозволеному місці.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі легковик збив дівчину на пішохідному переході і втекла.