Стало відомо, що Київ готується до того, що наступний навчальний рік знову буде дистанційним. Все буде залежати від ситуації з коронавирусной інфекцією.

Таким чином, повідомляється, що за словами мера Віталія Кличка, відновлення навчального процесу можливе лише на четвертому етапі виходу з карантину, а до цього не готові ще більшість українських областей.

08.07.2020 Онлайн-брифінг мера Києва Віталія Кличка

❓Про кількість інфікованих киян ❓Скільки тестувань на COVID-19 роблять в столиці ❓Як триває модернізація системи теплопостачання ❓Чому місто не може фінансувати Центр мікрохірургії ока і Київський міський центр репродуктивної та перинатальної медицин ❓Як Київ готується до нового навчального року Вже зараз в прямому ефірі про це та інше

Geplaatst door Віталій Кличко op Woensdag 8 juli 2020

Не готові області виходити з карантину у зв'язку з тим, що щодня там додається пристойну кількість хворих

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Враховуючи рекомендації уряду, можу сказати одне - до кінця карантину навчання буде дистанційним. Департамент освіти КМДА дав рекомендації всім навчальним закладам підготувати плани і розробити форму дистанційного навчання. Таким чином, кожна школа має можливість адаптувати програму до можливостей вчителів і учнів", - заявив Віталій Кличко.

Також, він зазначив, що місто робить все можливе для того, щоб всі навчальні заклади відкрилися з першого вересня для школярів і студентів, і щоб це дозволяла зробити епідеміологічна ситуація.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що для школярів навчальний рік почнеться з 1 вересня, а ось для студентів вже з 17 вересня, пов'язано це найімовірніше зі вступною кампанією.

Нагадаємо, школярів більше не будуть навчати так, як раніше що зміниться в українській освіті з 1 вересня

Як повідомляв портал "Знай.иа" , чотири курортні країни відкривають кордони для туристів де зможуть відпочити українці влітку

Також Знай.иа" Знай.іа" писав, Європа оновила список країн, яким відкриють кордони чого чекати українцям з 1 липня. ЄС рекомендував список країн, для яких відкриє кордони з липня.