На засіданні виконкому Бориспільської міськради після того, як директор місцевої лікарні інтенсивного лікування Олександр Щур повідомив, що після завершення робіт з благоустрою залишити свої авто на території медустанови зможуть тільки клієнти стаціонару, міський голова Анатолій Федорчук запропонував зробити стоянку в лікарні платною.

Про цю новину стало відомо з сюжету каналу “Телеканал Бориспіль”, який був розміщений 6 липня 2020р на сервісі YouTube.

“Подобається це комусь чи не подобається, але ця стоянка повинна бути платною. Нехай буде символічних п'ять гривень, але люди, якщо хочуть з комфортом заїхати на територію лікарні, нехай платять п'ять гривень. Ці п'ять гривень будуть йти на купівлю дерев, на покос газонів, для того, щоб там квіти були і так далі. Це невеликі гроші для людини”, – заявив бориспільський градоначальник.

Нагадаємо, раніше Франківчани викупалися під "душем" в під'їзді багатоповерхівки - це не дощ, а дождяра.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа", сотні харків'ян залишили без води і світла - ні приготувати, ні помитися.

Також Знай.uа" писав, що з українців жорстко вибивають борги за комуналку, залучають колекторів і забирають квартири.