У Києві одна з компаній-забудовників захопила частину території, яка є громадською власністю. Про це повідомили у виданні "НашКиев".

Наголошується, що мова йде про землі за адресою Дніпровська набережна, 14. Там забудовники в обхід суспільних інтересів та без усяких на те дозволів захопили зону біля водоймища, на території між РК RiverStone і рестораном Villa Riviera.

Місцеві жителі за підтримки активістів кілька разів робили спроби знести огорожі, зведені житлової компанією, щоб надати всім бажаючим доступ до прибережної зони.

Фото: Наш Київ
Фото: Наш Київ

Фото: Наш Київ
Фото: Наш Київ

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фото: Наш Київ
Фото: Наш Київ

Люди стверджую, що раніше могли ловити в цьому місці рибу, однак тепер заважають проходу цегляні стіни. Чотири рази їх намагалися демонтувати, проте загарбники відбудовують паркани знову і знову.

«Тепер перекрили повністю все, з баржі працівники вже не можуть вийти, кругом стіни. Вчора замурували рибака, довелося розбивати стіну, викликали поліцію», - розповіла виданню місцева мешканка.

В компанії забудовника стверджують, що зводять стіни абсолютно законно, а їх споруда є частиною стіни для зміцнення берега і вважається гідротехнічною спорудою.

Нагадаємо, раніше Франківчани викупалися під "душем" в під'їзді багатоповерхівки - це не дощ, а дождяра.

Як повідомляє портал "Знай.uа", сотні харків'ян залишили без води і світла - ні приготувати, ні помитися.

Також Знай.uа" писав, що з українців жорстко вибивають борги за комуналку, залучають колекторів і забирають квартири.