У Києві комунальними службами демонтовані ще близько півсотні кіосків. Про це відзвітували у столичної міської державної адміністрації.

Наголошується, що з прибирання вулиць міста незаконно встановлених малих архітектурних споруд (МАФ) проводили в період з 30 червня по 4 липня.

Все знесли 45 будівель та об'єктів, з яких чотири одиниці – засоби пересувної торгівлі, вісім – тимчасових будівель і 33 – інші елементи благоустрою.

Фото: КМДА
Фото: КМДА

Найбільше конструкцій було демонтовано у Подільському районі - дев'ять, у Дніпровському - вісім і в Оболонському - сім.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У Святошинському, Дарницькому та Деснянському районах – за п'ять кіосків, Печерському, Голосиевском та Солом'янському – за два МАФа.

Крім того, у столиці продовжують прибирати рекламні борди, спотворюють загальний вигляд міста.

Нагадаємо, раніше Поки Київ на карантині, у Кличка "під шумок" коронавіруса взялися за Мафи

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві знесли МАФ, скандал на харківському ринку "Барабашово" перед очима - мати, копи і масове побоїще

Також «Знай.ua» писав, що У Києві розгромили вхід в зоопарк, на який Кличко давно поклав око