У Києві в підземному переході помітили групу голих хлопців, які кудись бігли. Відео «голого» забігу, зняте свідками події, опублікували в співтоваристві Kyiv News.

«Що по спорту в Києві?», - підписали повідомлення автори посту.

На опублікованих кадрах – компанія з восьми-десяти молодих людей, які в оголеному і майже оголеному вигляді (в одній спідній білизні), біжать через підземний перехід орієнтовно в районі Бессарабського ринку.

Варто відзначити, що оточуючі при цьому майже беземоційно реагують на події, проте з цікавістю спостерігають за забігом.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

до Речі, учасники дивного марафону дотримуються вимоги карантину – вони, хоч і голі, але в захисних масках і намагаються дотримуватися соціальної дистанції.

Швидше за все, припускають коментатори в соцмережах, необычнй марафон - результат якогось спору між молодими людьми, і є наслідком тільки юнацького азарту.

Нагадаємо, раніше карантинний Форест Гамп став зіркою інтернету.

Як повідомляв портал "Знай.иа", киянка намотала 42 кілометри навколо будинку заради медиків.

Також Знай.иа" писав, що французький спортсмен пробіг марафон у себе на балконі.