Стало відомо про те, що з'явилися нові подробиці стосовно викрадення маленької дитини до Києва. Несподіваний поворот справи.

Таким чином, повідомляється, що батько дитини переконаний у тому, що дитині з ним буде в рази краще, ніж з матір'ю.

Справа про викрадення десятимісячного дитини в Києві, якого 28 червня викрали у матері двоє озброєних чоловіків, отримала новий поворот. Як з'ясувалося, одним з чоловіків зі зброєю виявився сам батько дитини. Про це повідомляє інформаційний портал "ТСН".

Павло впевнений в тому, що він зможе дати дитині краще життя.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Мати немовляти, Ангеліна Шаранда розповіла, що вона зв'язалася зі службою у справах дітей, і вже ходила з співробітниками установи додому до чоловіка, щоб погодувати сина грудьми, і трохи провести з ним час.

Батько каже, що забрав дитину у матері, тому що у неї немає постійного житла, а також, жінка випиває і курить, одним словом веде неправильний спосіб життя. Тому, на думку батька, залишатися з матір'ю дитині буде небезпечно.

"Мій син, якому 22 серпня виповниться рік, з народження проживав з нами, з моєю родиною, він тут прописаний і тут має жити, а не вештатися по знімних квартирах з матір'ю, яка не може забезпечити йому нормальний повноцінний догляд, оскільки вживає алкоголь, палить і вживає заспокійливі препарати. А тут я і моя мати, яка нас виховала п'ятьох, у мене ще є сестра і три брати, зможемо дати йому все, чого син потребує", - розповів Павло.

Кримінальну справу не відкривали.

Нагадаємо Знай писав, що у двох лікарнях Тернопільщини відмовилися брати дитину на швидкій.

Також Знай повідомляв, що львів'яни поскаржилися на відсутність місць у лікарнях для тих, хто хворий коронавірусом і запаленням легенів.

Нещодавно Знай передавав, що в одній з лікарень Харківщини лікарі відмовилися лікувати коронавірус і масово звільнилися.