Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі пост про новий метод тестування в Україні на коронавірус, який називається ІФА. А саме, він пише про необхідність робити його працівників у сфері торгівлі та інших закладів громадського захисту.

Таким чином, повідомляється, що як відомо, ІФА-тестування потрібно для того, щоб своєчасно визначити наявність коронавирусной хвороби у людини, а також попередити про її передачі. Саме даний вид тестування та визначає наявність антитіл в організмі вірусів.

Друзі! Останнім часом отримую чимало питань щодо необхідності ІФА-тестувань, зокрема, для робітників торгівлі і закладів...

Geplaatst door Кличко - мер op Maandag 6 juli 2020

Віталій Кличко порекомендував проводити даний тест хоча б раз на місяць, а також пояснив, чому це повинні робити ще й працівники торгівлі та громадського харчування. Все із-за того, що дані сфери діяльності знову можуть працювати завдяки тому, що були зняті карантинні обмеження, і якщо хоча б в однієї людини буде виявлено коронвирус – станеться спалах, тому варто діяти на випередження.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також, завдяки тесту ІФА можна визначити, хворіла людина коли-то.

В коментарях під постом люди озброїлися, і почали писати про те, що краще б у мерії посилили контроль за транспортом, ТРЦ, ярмарками, так як люди не дотримуються елементарних правил гігієни.

Коментарі під постом Віталія Кличка, фото: скріншот

При цьому, Віталій Кличко також писав, що такий тест можна зробити за 300 гривень, мовляв, це невеликі гроші, щоб зберегти життя. Це також не сподобалося коментаторам.

Нагадаємо, вечірка київських covid-дисидентів закінчилася загибеллю.

Як повідомляв Знай. ua, послабили карантин, що можна робити, не боячись штрафів.

Також Знай. ua писав, що Кличко доведеться терпіти "весілля" ночами.