На сайті Компанії Apple була опублікована вакансія Chief Accountant для київського офісу.

Компанія Apple шукає chief accountant в київський офіс Apple Ukraine. 2 липня відповідна вакансія була опублікована на сайті компанії.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

У оголошенні вказано, що компанія шукає людину з досвідом бухгалтерії і сильними аналітичними здібностями, який відповідатиме за фінанси.

Серед вимог до кандидатів - профільну освіту і п'ять років досвіду роботи з бухгалтерським обліком та оподаткуванням, в українському правовому полі, знання систем фінансової звітності, таких як Таблиці, EDW, BW, українською та англійською мовами. Повний список вимог - на сайті Apple.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Співробітник на позиції chief accountant буде відповідати за:

  • відповідність всій статутний та податкової звітності українському GAAP, GAAP США (GAAP - національні стандарти бухгалтерського обліку) та податкового законодавства;
  • роботу з податковими перевірками;
  • постійну роботу юрособи;
  • квартальні звіти для керівництва, включаючи звіт про прибутки і збитки, огляд балансу і т. д.

Нагадаємо, Xbox X Series, за словами інсайдерів, буде продавати за ціною близько 450 доларів, коли вона з'явиться в цьому році.

Як повідомляє Знай.иа, Bosch уклав партнерську угоду з британським відділенням Field Robotics, щоб прискорити розробку роботів для збору малини на тлі побоювань, що наступні блокування можуть посилити нестачу робочої сили.

Також Знай.иа писав, Незадоволений проведенням порівняння розмірів між 5,4-дюймовим iPhone 12 і оригінальними моделями iPhone SE, користувач форуму MacRumors iZac взяв справу в свої руки і зробив макет iPhone 12, щоб більш детально порівняти розміри оригінального iPhone SE і iPhone 7, і за чутками 5,4 "iPhone 12.