Стало відомо про те, що ринок, який знаходиться на станції метро Почайна, планують найближчим часом знести. Люди знаходяться в подиві.

Таким чином, повідомляється, що Владислав Трубіцин, лідер громадського об'єднання «Книжковий ринок» звернувся до всіх небайдужих, хто стурбований даної проблеми.

Друзі, прошу максимального репосту! #SavePetrovka #КияниЧитають Друзі, колеги, знайомі і незнайомі, усі свідомі! Я,...

Geplaatst door Владислав Трубицин op Maandag 6 juli 2020

А саме, він хоче, щоб люди приєдналися до акції #SaveФОП, щоб зберегти Книжковий ринок, який знаходиться на станції метро Почайна. Пройде дана акція у вівторок, 7 липня, о 14:00. Люди зберуться біля магазину «Моя книга», на 39 ряду відкритої площадки.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Новий власник планує знести книжковий ринок, і побудувати на його місці торговий центр, і це після того, як пише сам Владислав Трубіцин, як стало відомо, що всю документацію власник отримав завдяки неправомірним діям і рішенням, історія яких почалася ще в 2004 році.

«Ми повинні відстояти право територіальної громадськості розпоряджатися земельними ділянками під об'єктами соціального значення. Збережемо наш книжковий ринок як середовище інтелектуальної думки, культову та історичну локацію столиці, доступного постачальника книжкової продукції не лише для Києва, але і для всієї країни.

При цьому, Владислав Трубіцин попросив всіх хто прийде дотримуватися карантинних заходів, та мати при собі засоби індивідуального захисту.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області пронісся потужний смерч.

Також Знай писав, що на Тернопільщині дерево не витримало натиску вітру і грози і впало на автомобіль.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині злива знищила святе джерело, віруючі збираються відновити святиню.