У Києві особливу популярність придбали провали в асфальті. Величезні і глибокі ями виникають то там, то тут. Періодично в них провалюються автівки. Причиною таких провалів називають протікання труб та інших комунікацій, які вимивають пісок і ґрунт з-під асфальту.

Не рідко такі провали трапляються влітку, коли комунальники намагаються підготуватися до нового опалювального сезону. В черговий раз провалилася дорога на вулиці Семена Скляренка.

Дірка виявилася невеликого діаметра, а глибиною в кілька метрів. Дірку позначили великий корчем з червоним зверху целофаном. Примітно, що поруч знаходиться люк з комунікаціями і видно, що на цій ділянці асфальт недавно ремонтували.

Провал в дорозі в Києві Фото: ТГ-канал Київ Зараз

Варто відзначити, що Київ чи не єдине місто, в якому з'являються дивні провали і ями. У Харкові нещодавно з'явилися невеликого діаметру, але дуже глибокі дірки в землі. Як виявилося комунальники бурили землю і залишили після себе ями. Місцеві жителі встигли охрестити таку яму порталом в пекло.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В іншому районі Харкова після заміни труб щось пішло не так і в землі утворився провал, в який влучила легкова машина. Комунальники викопали перед цим траншею для заміни труб. При цьому вони не залишили жодних попереджувальних знаків.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові на дитячому майданчику комунальники пробурили портал в пекло.

Знай писав, що в Харкові в провал після ремонту дороги і труб провалився автомобіль.

Нещодавно Знай передавав, що в Яремче під жінкою і дитиною дорогу змило бурхливим потоком.