Сьогодні, 6 липня, в Києві у дворі одного з багатоповерхових будинків стався вибух на трансформаторній підстанції.

Про це написала український синоптик Наталка Діденко в Фейсбуці, яка живе в будинку, у дворі якого стався вибух.

"В нашому дворі стався вибух на трансформаторній підстанції. Ми почули відразу звук. І побачили дим. Світ пропав, ясно. Поліція прибула буквально через пару хвилин, дуже швидко приїхали пожежники, "швидка" і, здається, патрульна машина", - описує вона відбувається.

Наталка Діденко додає, що зараз всі чекають аварійну бригаду, з будки валить дим. Всі необхідні служби знаходяться поруч, пожежники вже відразу приготували шланги. Однак не всі мешканці розуміють небезпеку ситуації - до будки з цікавості підходять мами з дітьми.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Ну і класика - ви бачите на відео, як чітко на написи "Не паркувати" стоїть автомобіль. Це місце дуже вразливим, оскільки бували випадки, коли з-за таких баранів сміттярі приїжджали і від'їжджали, тому що не могли під'їхати до баків. І зараз пожежники не могли ближче під'їхати, тягали шланги незважаючи на автомобіль, пересували півсфери", - пише вона.

У нашому дворі стався вибух на трансформаторній підстанції. Ми почули одразу звук. І побачили дим. Світло пропало, ясно. Поліція прибула буквально за пару хвилин, дуже швидко приїхали пожежники, 'швидка' і, здається, патрульна машина. Тобто, реакція дуже оперативна. Зараз усі чекають на аварійну бригаду. Із людського. З будки йде дим, усі необхідні служби скупчилися поруч, пожежники вже одразу приготували шланги. Дві мами з дітьми два рази проходять саме повз двері, де стався вибух і йде дим. Їм цікаво. А якщо б стався повторний вибух? Там же ще нічого не ясно. У мене нема слів на людську дурість... Ну, й класика - ви бачите на відео, як чітко на надписі 'Не парковать‘ стоїть автомобіль. Це місце дуже вразливе, бо бували випадки, коли з-за таких баранів сміттярі приїжджали і їхали геть, бо не могли під'їхати до баків. І зараз пожежники не могли ближче під'їхати, тягали шланги попри автомобіль, пересовували півсфери... Сподіваюсь, все буде добре, всі чекають на аварійку... #вибухнатп #вибухнаголосіївській

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 6 juli 2020

Пізніше Наталія Діденко написала, що ситуація з вибухом на трансформаторній підстанції, на щастя, врегульована. Всі необхідні служби прибули буквально через кілька хвилин на місце події, аварійку чекали близько години.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Просто диво": рятувальники після двох тижнів обшуків руїн будинку на Позняках знайшли вцілілу кішку

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві на Позняках знову сталася НП, палав будинок біля підірваної багатоповерхівки

Також «Знай.ua» писав, що Вогненний апокаліпсис — вибух бензовозу забрав життя дев'яти осіб, країна охоплена жахом