Стало відомо про смерть легендарного українського футболіста та зірки ФК "Динамо" Володимира Трошкіна. Спортсмен пішов з життя у 72 роки. Українська асоціація футболу висловила свої співчуття у Facebook.

Повідомляється, що в неділю, 5 липня, на 73-му році життя перестало битися серце відомого українського футболіста Володимира Миколайовича Трошкіна. Свою кар'єру він почав ще в Радянському Союзі, де грав за збірну СРСР і тренував молодіжні збірні СРСР і України.

Трошкін Володимир Миколайович / фото: відкриті джерела

За свою кар'єру зміг відзначитися в якості захисника у київському "Динамо", грав за СКА, "Дніпро" і збірну СРСР. Пізніше став тренером СКА та рівненського "Авангарду". У складі "біло-синіх" Володимир став чотириразовим чемпіоном СРСР (1971, 1974, 1975, 1977), володарем Кубка СРСР-1974, Кубка кубків і Суперкубка Європи 1975 року. Всього за киян провів 272 матчі і забив 27 голів.

Трошкін Володимир Миколайович / фото: Українська асоціація футболу

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Трошкін - бронзовий призер Олімпійських ігор 1976 року і срібний призер чемпіонату Європи 1972 року. Він також є заслуженим майстром спорту, заслуженим тренером України і був головою Комітету з питань статусу і трансферу футболістів Української асоціації футболу.

Нагадаємо, що помер батько Хабіба Нурмагомедова.

Як повідомляв портал Знай.иа під Києвом горе-матір викинула новонароджену дочку з балкона.

Також Знай.иа писав, що у Городенківському районі Івано-Франківської області на лісоруба впало дерево.