У Києві неадекватний господар нацькував собаку бійцівської породи на жінку з біглем. Пес мертвою хваткою вчепився в іншу собаку, відчепити його не могли. Відповідне відео опублікували в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Автори відео попереджають, що людям зі слабкою нервовою системою його краще не дивитися.

Зазначається, що інцидент стався на вулиці Прирічній, 27.

«В черговий раз неадекватний і п'яний господар стаффа спустив собаку на жінку з біглем. До речі, 26.06.2020 в 20:05 ця ж собака стрибнула на спину перехожому чоловікові», - пишуть у співтоваристві, відзначаючи, що поліція на виклик так і не приїхала.

Внимание! Людям с слабой нервной системой просмотр видео не рекомендуется! Киев, Приречная, 27: в очередной раз неадекватный и пьяный хозяин стаффа спустил собаку на женщину с биглем. Кстати, 26.06.2020 в 20:05 эта же собака напрыгнула на спину прохожему мужчине. Полиция на вызов не приехала🤷🏻‍♂️

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 5 juli 2020

«Власники стаффов та інших бійцівських порід для мене в принципі загадкові люди. Що ви хочете показати або довести цією собакою суспільству? Ні, безумовно, таку породу можна, хоч і вкрай складно, адекватно виховати, але я зараз про щось середньому по нашій країні… Коли ведете таких потенційно небезпечних тварин без намордника і повідка по вулиці, так і хочеться часом прописати в бороду господарю! Сорі за прямоту!», - написав один з коментаторів.

«Собака без намордника - штраф 17 тисяч. Якщо напала, то господаря у в'язницю, а собаку на перевиховання або приспати», «А можна, люди, перед тим як заводити собак, будуть проходити обстеження у психіатра?», «Наступного разу це може бути не бігль, а чиясь дитина... Чого чекати?», - запитують інші городяни.

Нагадаємо, раніше заступник міністра Малюськи викупила на торгах пса

Як повідомляв портал "Знай.uа" Порошенка "затис" гроші на допомогу постраждалій сім'ї

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі з'явилися хвостаті лікарі