Стало відомо про те, що в центрі Києва сталася масова бійка, яка у підсумку закінчилась стріляниною. Як мінімум троє поранені.

Таким чином, повідомляється, що натовп молоді почала битися на Бессарабській площі в Києві. Стався цей інцидент вранці суботи, 4 липня. Масова бійка переросла у стрілянину. Про це пише «Київ Оперативний».

Увага, відео 18+ Відео тут: https://t.me/KyivOperativ/64028 Бійка із стріляниною о 04:00 ранку у самому центрі міста -...

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 3 juli 2020

Люди просто пили один одного, але раптом, після цього, градус скандалу виріс, і вони почали стріляти один в одного. Коли все закінчилося, з'ясувалося, що в результаті є кілька постраждалих.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

«Бійка зі стріляниною в 04:00 ранку в самому центрі міста - на Арені, що на Бессарабці. Просто натовп молодих людей, які билися між собою. Є постраждалі. Сама суть конфлікту невідома», повідомили очевидці.

На ролику видно, що на місце прибули співробітники правоохоронних органів. Там повідомили, що постраждало три людини, при чому, одна дівчина залишилася з вогнепальним пораненням, а двоє хлопців з ножовим. Вони були терміново госпіталізовані. У підсумку затримали десять учасників конфлікту.

Відео 18+ З’явилося відео з моментом стрілянини в Арені, що на Бессарабці. Про цю подію ми писали раніше: https://kyivoperativ.info/other/uvaga-video-18-2/

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 4 juli 2020

У мережі з'явився пізніше ролик, на якому зобразили сам момент стрілянини на Бессарабській площі. Видовище не для слабкодухих. Його в мережу опублікувало так само спільнота «Київ Оперативний.

Нагадаємо, що в Дніпрі поліція виявила труп зниклого чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі мотоцикліст збив жінку і зник.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром втопився 2-річний хлопчик.