У Києві в ніч на 4 липня сталася масова бійка зі стріляниною. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, інцидент трапився близько 4:00 ранку, в самому центрі міста - в «Арена Сіті», що на Бессарабці.

«Просто натовп молодиків, які гамселилися між собою. Є потерпілі. Сама суть конфлікту невідома», - додають у спільноті.

За словами свідків події, в кафе «Годз» відпочивали молоді люди – турки та араби. Спочатку все було мирно, однак потім між ними виник конфлікт, через який спалахнула бійка.

Хлопець із Києва нібито намагався владнати ситуацію, однак йому «випадково чи навмисно» перерізали горло. Постраждалому викликали швидку, на місце події – поліцію. Однак потім конфлікт відновився з новою силою – почалася стрілянина.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Цю «Арену», розсадник розгулу і злочинності, давно пора стерти з лиця землі і зробити сквер для прогулянки з дітьми», - пишуть кияни.

«Завжди, в усі часи, будь-яка туса (дискотека) закінчується мордобоєм», «Мені кажуть, що я жорстокий, - кажіть. Моя думка - розстріляти всіх, нехай задумаються інші», «Закрийте клуби, і не буде мордобоїв. Всю Україну кошмарять масками, а тут прямо всі в масках, і дистанцію дотримуються, я дивлюся хлопцям і штрафи виписали. Або мажорів це не стосується?», - обурюються у коментарях містяни.

Нагадаємо, раніше депутат Миколаївської облради заявив про самогубство дружини з пістолета.

Як повідомляв Знай. ua, у Львові копи врятували закривавленого 23-річного водія.

Також Знай. ua писав, що львів'янин кинувся під поїзд, але не врахував головного.