У Києві, у Сирецькому парку, випадково виявили розтяжку із гранатою. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на Муніципальну охорону столиці.

Зазначається, що боєприпас виявився муляжем. Разом із тим, розтяжку було встановлено досить непрофесійно, і, якби граната виявилася бойовою, все могло б закінчитися трагедією.

«Обережно, лайка! Граната в Сирецькому парку Києва. Черговий наряд Муніципальної охорони виявив "розтяжку". На щастя, виявилося, що граната не бойова. Проте у випадку детонування такої іграшки переляк вам гарантовано. Особливо небезпечна подібна знахідка для дітлахів. Чийсь жарт міг обернутися трагедією», - пишуть автори повідомлення.

Також наголошується, що повторювати дії, показані на відео, краще не треба – це може бути небезпечним для вашого життя. Виявивши підозрілий предмет, повідомте про це до поліції.

Обережно, лайка! Граната в Сирецькому парку Києва. Черговий наряд Муніципальна охорона виявив "розтяжку". На щастя, виявилось, що граната не бойова. Проте у випадку детонування такої іграшки переляк вам гарантовано. Особливо небезпечна подібна знахідка для дітлахів. Чийсь жарт міг обернутися трагедією. В жодному разі не повторюйте дії з відео. При виявленні вибухонебезпечних предметів звертайтесь на лінію 102.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 3 juli 2020

«Хтось на карантині вдома практикується!», «Не будуть патріоти своєї країни ставити розтяжки в мирних містах. А ось як русскій мір любить підривати все, прекрасно знаю. Теракт в Харкові пам'ятаємо?», - коментують кияни.

Нагадаємо, українські захисники показали "перевиховання" путінських паразитів

Як повідомляв портал Знай.ua, прикриваючись карантином, російські окупанти перешкоджають діяльності місії ОБСЄ на Донбасі

Також Знай.ua писав, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу