У Шевченківському районі столиці патрульні поліцейським вдалося затримати чоловіка, якого підозрюють у навмисному вбивстві. Про це розповіли самі правоохоронці.

За повідомленням мешканців багатоповерхівки, розташованої на вулиці Глибочицькій, в одній із квартир могло відбутися щось страшне: там голосно сварилися, після чого люди почули звуки, характерні для бійки.

Прибувши на місце події, правоохоронці спробували потрапити до вказаного помешкання, однак їм ніхто не відчиняв, а у квартирі було підозріло тихо.

Патрульні вирішили обійти будинок ззовні, і на балконі вказаної квартири виявили наляканого чоловіка, який попросив йому допомогти.

За словами чоловіка, в квартирі залишилася його дружина. Там також перебував їхній син. Напередодні родина посварилася, і 30-річний син міг нашкодити матері.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У Шевченківському районі патрульні затримали ймовірного вбивцю Від мешканців багатоквартирного будинку на вулиці Глибочицька надійшла інформація про домашнє насильство. Заявники повідомили, що сусіди голосно сваряться і чутно звуки бійки. Коли патрульні прибули за адресою виклику, їх біля під'їзду очікували стурбовані сусіди. Інспектори спробували потрапити до квартири, але у ній панувала тиша, двері їм ніхто не відчиняв. Обстежуючи територію, на балконі під'їзду, патрульні виявили мешканця зачиненої квартири, який перебував в стані шоку та прохав по допомогу. За його словами в помешканні залишилась його дружина та 30-річний син. В родині виникнув конфлікт, чоловік зміг втекти, але тепер боїться за життя дружини, яка залишилась в квартирі. Патрульні прийняли рішення якомога швидше потрапити у помешкання. Один із сусідів дозволив інспекторам скористатися його балконом. Рішуче і швидко патрульні перелізли з балкона сусіда в квартиру, де можливо трапився злочин. В одній із кімнат поліцейські виявили тіло жінки з ножовими пораненнями, на жаль, вже без ознак життя. Поряд стояв чоловік, якого патрульні відразу затримали. На місце викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського району для фіксування обставин злочину відповідно до норм КПК України. #Kyivpatrol

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 2 juli 2020

Правоохоронці через сусідній балкон потрапили до помешкання, у якому сталася бійка, та виявили у одній із кімнат труп жінки – її зарізали ножем. Там же перебував її син, якого поліцейські одразу затримали. На місце події викликали оперативників та судмедекспертів.

«Цей будинок і сама квартира - не з бідних. Завжди дивуюся, як в таких забезпечених сім'ях відбувається поножовщина з летальним результатом», - дивуються у коментарях кияни.

Нагадаємо, раніше депутат Миколаївської облради заявив про самогубство дружини з пістолета.

Як повідомляв Знай. ua, у Львові копи врятували закривавленого 23-річного водія.

Також Знай. ua писав, що львів'янин кинувся під поїзд, але не врахував головного.