Не встигли столичні власники кінотеатрів зрадіти довгоочікуваному послабленню карантинних обмежень через коронавірус, як мер Києва Віталій Кличко заявив про нові заборони у цій галузі. Про сам столичний градоначальник повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

За його словами, роботу таких розважальних закладів, як кінотеатри, а також ресторанів, нічних клубів і кафе, обмежать у часі – вони будуть відчинені лише до 22:00.

Розгублені кияни не поспішають іти до кінотеатрів після карантину – дале ко не всі знають, що цим закладам дозволили працювати, хоча й із певними обмеженнями.

Так, починаючи з 2 липня, столичні кінотеатри працюватимуть лише до 22:00 із максимальним завантаженням глядацького залу не більше, ніж на 50% від усіх наявних місць.

Порушників цих вимог обіцяють штрафувати.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Разом із тим, більшість киян не поспішає повертатися до кінотеатрів, пояснюючи це небезпекою підхопити хворобу. Менше третини містян готові піти до кінотеатру, якщо їх зацікавить репертуар.

Нагадаємо, українські кінотеатри відкривають двері.

Як повідомляв Знай. ua, Джамала знялася разом з голлівудськими зірками у фільмі Netflix про "Євробачення".

Також Знай. ua писав, що жеребець Ді Капріо роками відточував майстерність "масочного режиму".