У Києві парочка злодіїв викрала дитячу коляску і відправилася здавати її в комісійний магазин. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Вчора ці двоє викрали дитячу коляску і повезли здавати її в комісійний магазин на вулиці Олени Теліги. Небайдужа громадянка зрозуміла, що коляска їм явно не належить, а тому викликала наряд поліції і простежила, куди йдуть підозрювані», - розповіли в співтоваристві.

Правоохоронці вистежили парочку і затримали підозрюваних. При попередньому обшуку у них знайшли квитанцію про те, що вони здали коляску в магазин.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Люди, чому ви залишаєте свої речі без нагляду? Коляски, велосипеди, мопеди? Людям квартири розкривають. У нас новобуд, скрізь камери, консьєржки і все одно раз у місяць, дивимося, як по камері хтось виносить те, що люди не занесли в квартиру. Район Теліги, тут скрізь общаги, лікарні, психіатричної лікарні, один краще іншого. Навіщо залишати на вулиці дитячу коляску?», - запитують в коментарях кияни.

«Найприкріше те, що коляска залишилася у власності ломбарду й господині, щоб отримати її назад, потрібно її викупити», - обурюються інші.

«Без суду поліція не має права зробити вилучення на користь заявника. Ломбард, по суті, віддав гроші за річ по квитанції і, відповідно, ця річ зараз, по суті, є власністю ломбарду. Але як речовий доказ, безсумнівно, поліція вилучає вкрадену річ. Як-то так. Питання в тому, скільки триватиме ця тяганина із з'ясуванням обставин», - додають треті.

Нагадаємо, раніше Поїзд наїхав на дитину, екстрене гальмування не могло врятувати - "Мати залишила коляску..."

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі хам на колесах зніс жінку і дав по газам - летів як сатана

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові коляска з малюком потрапила під колеса авто – над дитиною чаклують медики.