Маленька дитина, яку нещодавно сильно побив хрещений, померла у лікарні. Про кричущий випадок раніше розповідали у столичній поліції: тоді рідні 6-річного хлопчика заявили, що малюк випав з вікна.

Насправді виявилося, що дитину побив хрещений батько – той пиячив разом з компанією, в якій знаходилась і мати хлопчика. За словами свідків, чоловік увійшов у кімнату, де нашодился дитина, а через деякий час вийшов звідти з закривавленим малюком на руках.

Щоб приховати злочин, компанія вирішила заявити медикам і поліції, що дитина сама випала з вікна. Проте правоохоронцям вдалося встановити правду – кривдника взяли під варту. Через кілька днів шестирічний малюк помер у лікарні від отриманих травм.

В цій же родині виховується ще одна дитина – дев'ятирічний брат загиблого. Його забрали у матері, яка раніше вже притягувалася до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків.

Хрещеного, який виявився рідним дядьком загиблого малюка, звинувачують у навмисному вбивстві.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Не можу коментувати - мізки закипіли, але, судячи з повідомлення, жінка -співучасниця... Я б так кваліфікував… Може, я не правий, але це за гранню», «Сподіваюся, його зустрінуть як годиться - і в СІЗО, і в колонії», - обурюються в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Харківський Ромео жорстко помстився коханої, сусіди тільки ахнули - "Впала з балкона!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Лікарі боролися до останнього подиху - маленька українка не пережила польоту з вікна

Також «Знай.ua» писав, що У Києві 6-річний хлопчик став жертвою озвірілого хрещеного, мати прикрила – "Випав з вікна"