Під Києвом, у місті Ворзель, прямо на дорозі помітили двох гуляють лосів. Тварини не подавали виду, що бояться людей або проїжджаючих повз машин. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила мешканка Київщини Олеся Чечельницкая.

За її словами, мама-лось переходила дорогу разом зі своїм дитинчам. Парочка вела себе досить спокійно, ніж умилила всіх користувачів соцмережі.

У коментарях до повідомлення місцеві жителі розповідають, що лосі вже давно проклали власну стежку по цьому шляху, і їх неодноразово бачили на цьому відрізку дороги. Проте зазвичай їх бачать по одному – ці тварини не люблять компанії. Побачити одразу двох – велика рідкість.

Для подорожі лосина сім'я вибрала ранок – час, коли на дорозі мало машин, а людей на вулицях майже немає.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Екологи відзначають, що поява лосів на вулицях Ворзеля – сприятливий знак, який свідчить про те, що тварини відчувають себе в безпеці. Єдина загроза для них – необережні водії, які не знають про місце проходження лосиної стежки через трасу.

Нагадаємо, раніше у Франківську оголосили полювання за "чорними лісорубами

Як повідомляв портал "Знай.uа", водяній пекло на Прикарпатті будуть розслідувати як екоцид

Також, "Знай.uа" писав, що прикарпатець емоційно висловився про вирубку лісів у Карпатах.