У Києві городяни вимагають заборонити служби таксі, які працюють нелегально. Відповідну ініціативу кияни озвучили в петиції, яку розмістили на сайті міської мерії.

зокрема, автори звернення пропонують з метою «забезпечення максимальної безпеки всіх учасників дорожнього руху» подбати про створення легальних міських служб таксі. Такі служби будуть зобов'язані проходити перевірку і отримувати ліцензію на здійснення такого виду діяльності.

Скрін petition.kyivcity.gov.ua

Всі нелегальні служби таксі, на думку авторів петиції, повинні опинитися під забороною.

До теперішнього моменту відповідну петицію підписали всього семеро людей з необхідних для розгляду її столичною владою 10 тисяч городян. До кінця збору підписів залишається майже 90 днів. Якщо петиція набере необхідну кількість голосів, її передадуть на розгляд у КМДА.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в київському метро зафіксовані порушення карантину.

Також Знай передавав, що у Києві змінили правила отримання пільг за проїзд у транспорті.

Нещодавно Знай повідомляв, що в київському метро жінка закликала зняти маски.