Столичні власті прийняли рішення про посилення протиепідемічних заходів у Києві.

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив мер Києва Віталій Кличко.

У місті обмежать:

  • час роботи закладів громадського харчування та розважальних закладів (кінотеатрів, у тому числі) – до 22:00.
  • так само, обмежено проведення масових заходів культурного, розважального, спортивного та рекламного характеру – з 22:00.

«Обмеження – вимушені і спрямовані на стримування поширення хвороби. І місто буде виконувати таке рішення уряду», – написав мер Кличко.

Як стало відомо, кількість жителів Києва, у яких за минулу добу виявили коронавірус, збільшилася на 101 людину, серед них - 7 медиків, при цьому продовжує зростати число госпіталізованих з пневмонією.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так само, за минулу добу в Україні підтвердили 664 випадки коронавирусной хвороби. Лідерами антирейтингу стали Львівська, Закарпатська та Рівненська області.

вулиці Києва, скріншот з відео
вулиці Києва, скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянам заморочат голову в транспорті - чого очікувати з 1 липня

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під вікна до Зеленському знесли унітази та вимоги, українці на межі - "Ні міністру з липовим дипломом!"

Також «Знай.ua» писав, що У Києві можуть закрити метро - знову на таксі втридорога