Незважаючи на те, що останні кілька днів синоптики лякають мешканців столиці грозами та шквальним вітром, що найближчим часом у Києві встановиться сонячна і ясна погода. Виходячи з даних Укргідрометцентру, стовпчики термометра у столиці замруть на показниках 26-32 градуси тепла.

Варто відзначити, що саме така температура повітря вважається оптимально комфортною для людей. В таких умовах організм не відчуває ні перегріву, ні переохолодження, і йому не доводиться витрачати додаткову енергію на терморегуляцію.

Скрін, Укргідрометцентр

Так що не витрачайте вільний час даремно – проведіть його на відкритому повітрі, насолоджуючись золотим часом року.

Разом з тим, метеорологи відзначають, що грози пішли зі столичного регіону не надовго – вони повернуться вже у суботу, 4 червня, і всі вихідні обіцяють бути «мокрими». Важливо пам'ятати, що купатися в річці або озері відразу після дощів медики не рекомендують – всі стоки з міських вулиць направляються прямо у відкриті водойми.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо Знай писав, що на Західній Україні зафіксовані землетруси.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині воду в криницях і криницах визнали непридатною для пиття через підтоплень.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині смерч пронісся по жвавій трасі.