Мешканці будинку на Позняках, що постраждала в результаті потужного вибуху, нарешті отримали можливість побачити своє нове житло. Однак поки що таких щасливчиків – лише чотири сім'ї.

Ще вісім сімей чекають такої можливості – їм обіцяють показати їх майбутні квартири на цьому тижні.

Вони розташовані в ЖК "Кришталеві джерела" біля парку Феофанія. Зараз заселитися люди не можуть, в квартирах потрібен ремонт - там поки що лише голі стіни. Переоформлення квартир, як і ремонтні роботи - для постраждалих від вибуху обіцяють провести безкоштовно, за рахунок міського бюджету.

Міська влада відзначає, що квартири виділяли за принципом – «де були вільні», а також з урахуванням побажань Офісу президента.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скільки людям доведеться чекати, щоб переселитися в нове житло, поки не відомо – все залежить від того, як швидко переоформлять квартири і як довго триватимуть в них ремонти.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові пожежники врятували 7-річного хлопчика з палаючої квартири.

Також Знай повідомляв, що на Прикарпатті зросла кількість пожеж.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві на Позняках сталася пожежа, горіла квартира у будинку поруч з підірваним.