Столична Патрульна поліція винайшла оригінальний спосіб привернути увагу до порушників правил паркування, використавши для цього нанесення на дорожнє покриття креативної розмітки. Відповідні знімки оприлюднили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Спеціальні паркувальні місця "для любителів штрафів" з’явилися насамперед на Поштовій площі: на тих ділянках, де паркуватися заборонено, яскраво-оранжевою фарбою нанесли розмітку із жартівливим написом.

«Місця для любителів штрафів», - зазначається на обведених ділянках.

У соцмережах неоднозначно оцінили ноу-хау від Патрульної поліції – у той час, як більшість городян схвалили такий підхід до порушників, знайшлися і ті, хто вважає подібні міри марнотратством, зважаючи на використані години праці та фарбу.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Нашим оленям, що малюй, що пиши – однаково. Все-одно паркуватимуться, де заманеться», - зазначають у коментарях кияни.

Нагадаємо, раніше В Запоріжжі дружок Буряка поснідав горілкою і сів за кермо - з'явилося відео скандального ДТП

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Харковом п'яний піп потрапив в аварію і пропав з радарів" - в суді порожньо

Також «Знай.ua» писав, що Проміле зашкалювала - в Ужгороді водій показав майстер-клас вертикальної паркування