У Києві правоохоронці затримали дорослого чоловіка, який хотів пригостити маленьку дівчинку морозивом.

Про це повідомляє Київ Оперативний.

Так, стало відомо, що у Києві поблизу із проспектом Правди, 78, до патрульних поліцейських підбіг хлопчик і повідомив, що щойно якийсь чоловік, під приводом пригостити морозивом, намагався увести кудись 10-річну дівчинку.

Скріншот


Діти розповіли правоохоронцям, що вони гралися у дворі, аж раптом до них підійшов невідомий чоловік та запропонував купити їм морозива. На таку пропозицію від незнайомця діти відмовили. Після чого відомий чоловік сказав дівчинці «крошка, ты мне нравишься. Пойдём тебе куплю мороженное».

Після цього хлопчик почав кликати на допомогу, на це відреагували перехожі, після чого чоловік втік. Хлопчик звернувся до правоохоронців та розповів усе що сталося. Діти детально описали чоловіка, який хотів пригостити їх морозивом. Трохи згодом його затримала поліція.

Сергій хотів пригостити дівчинку морозивом Поблизу із проспектом Правди, 78, до патрульних поліцейських підбіг хлопчик...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 29 juni 2020

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині поліцейські врятували хлопця з петлі.

Знай повідомляв, поліція шукає молодого людини з психічним захворюванням.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліція розслідує загибель двох підлітків у ставкою.