У Києві правоохоронці затримали двох нетверезих громадян, які вчинити ДТП та намагалися втекти з місця пригоди.

Про це повідомляє Київ Оперативний.

Так, стало відомо, що правоохоронці сумісно із Департаментом охорони, затримали у селі Софієвська Борщагівка двох нетверезих громадян.

Фото: Київ Оперативний


Відомо, що двоє чоловіків їхали нетверезі на автомобілі марки BMW. В результаті чого вони здійснили ДТП, після цього намагалися втекти з місця пригоди, але це їм не вдалося. Чоловіків затримали правоохоронці сумісно із Департаментом охорони.

Фото: Київ Оперативний


Зазначаємо, що під час затримання чоловіки чинили супротив, але правоохоронці надягли на них кайданки та доставили до найближчого відділку до з'ясування всіх обставин.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Поліція, сумісно із Департаментом охорони, затримали у с. Софієвська Борщагівка двох нетверезих громадян. Причина...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 29 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мирні жителі на Донбасі потрапили під кулі ворога, поранили українського бійця - звіт ООС

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Ворошиловський стрілок" по-українськи: пенсіонер відкрив вогонь по компанії відпочиваючих

Також «Знай.ua» писав, що Львів'янин розстріляв сина і пустив собі кулю в лоб

Нагадаємо, що під Харковом в селі Гусарівка Барвінківського району близько кар'єра відпочивала компанія з 10 чоловік з дітьми.