Скандал з "принцом " на коні, який заїхав на коні в супермаркеті отримав несподіване продовження.

Про це повідомляє ТСН.

Так, стало відомо, що скандал з появою чоловіка в трусах на коні в супермаркеті Києва набирає нових обертів. Як виявилося, чоловік тварину відібрав силою.

З'ясувалося, що власник коня іноді катав на ньому людей біля озера, але в той день до нього підійшов п'яний чоловік і силою відібрав коня.

Скріншоти


"Говорить - дай коня, бо вдарю по морді, почав мені погрожувати. Каже - я тобі ноги переламаю. Знаю, що його звуть Вова", - розповів він.

Зараз чоловіка, який заїхав на коні в супермаркет вже шукає поліція Києва. Але покарати за відвідування магазину на коні його не зможуть, адже на дверях супермаркету попередження, що на конях і в трусах вхід-в'їзд заборонений, немає.

У трусєлях, бухий, з кєнтами, на коні заїхав прямо у супермаркет за добавкою пивасіка🙈🙈🙈 Київ, проспект Георгія Гонгадзе, 5

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 29 juni 2020

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мирні жителі на Донбасі потрапили під кулі ворога, поранили українського бійця - звіт ООС

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Ворошиловський стрілок" по-українськи: пенсіонер відкрив вогонь по компанії відпочиваючих

Також «Знай.ua» писав, що Львів'янин розстріляв сина і пустив собі кулю в лоб

Нагадаємо, що під Харковом в селі Гусарівка Барвінківського району близько кар'єра відпочивала компанія з 10 чоловік з дітьми.