Стало відомо про те, що в Києві чоловік розбив машину коханця своєї дружини. Чим закінчилася ця історія кохання.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався в Києві на вулиці Миколайчука, 17/2. Співробітники правоохоронних органів отримали повідомлення про хуліганство. Про це повідомляє спільнота dtp.kiev.ua.

Як виявилося, це чоловік помстився своїй дружині, яка знайшла собі коханця. Ревнивий чоловік розбив іншому чоловікові вікна квартири, а також в авто.

Мужчина разбил любовнику жены автомобиль и побил окна в квартире В Киеве на ул. Мыколайчука, 17/2 было получено...

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Maandag 29 juni 2020

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На місце одразу ж прибули співробітники правоохоронних органів, і Автопатруль Майдан. Вони побачили чоловіка, який сидів весь у крові після скоєного злочину.

Той розбив вікна в квартирі коханця дружини, і вибив усі скла в автомобілі Volkswagen Caddy, який належить йому.

Як з'ясувалося пізніше, ображений чоловік був у стані афекту, так як в цей же момент його невірна дружина перебувала в тій квартирі разом з новим чоловіком. Мотив злочину очевидний – зрада. На місці працювали співробітники правоохоронних органів, Автопатруль Майдан, а також «швидка», так як чоловік був весь у крові і йому потрібна була термінова допомога фахівців.

Нагадаємо, раніше у Харкові зник 12-річний школяр.

Як повідомляв портал "Знай.иа", на Львівщині бабуся вдарила онука ножем заради коханця.

Також Знай.иа" писав, що на Франківщині жорстоко побили і грабували вагітну жінку.