Стало відомо про те, що на вулиці Набережно-Корчуватській у Києві з ранку помітили досить цікавих гостей.

Таким чином, повідомляться, що приблизно о 8 ранку, в понеділок, 29 червня, були помічені «цікаві гості», які прогулювалися поруч з гаражами. З собою у них був «болторіз».

У підсумку, затримати вдалося лише чоловіка, у якого позивний «Потап», а ось його спільник, якого називають «Тимохою», втік на велосипеді.

Потап плаче, а Тімоха - втік На вулиці Набережно-Корчуватській вранці (близько 08:00) було помічено «цікавих гостей». Вони прогулювався біля гаражів з "болторезом". Затримати вдалося лише оцього - клікуха «Потап», а його поплічник «Тімоха» втік на велосипеді. До приїзду поліції поводив себе вкрай агресивно, а коли прибули копи - взагалі почав тікати. Внятно свої наміри пояснити не зміг, але ж всі розуміють... Дуже схоже, що знаходився під дією наркотичних речовин. Пізніше підійшов інший кєнт Потапа, з яким вони «чалились» разом, приніс водички. Наразі на місці працюють слідчі поліції, з’ясовують всі обставини події.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 29 juni 2020

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Поки не приїхали співробітники правоохоронних органів, він почав вести себе агресивно, а от коли поліція прибула на місце інциденту, він взагалі намагався втекти. «Потап» не зміг пояснити свої наміри, але, все розуміють і так.

Найімовірніше, що він був під впливом наркотичних речовин. Пізніше підійшов і інше «кент» чоловіка, який приніс йому трохи водички. На даний момент на місці працюють співробітники правоохоронних органів, які намагаються з'ясувати всі обставини.

Був опублікований ролик, у якому «Потап» просить відпустити його, так як він нічого не вкрав. Мабуть, чоловік зрозумів, що так просто він не відбудеться і почав плакати.

Нагадаємо, що в Запоріжжя полум'я знищило відому фабрику взуття.

Як повідомляв портал Знай.іа, невідомий у масці напав вночі на жінку.

Також Знай.іа писав, що в Мелітополі неадекватний сусід влаштував справжній комунальний пекло мешканцям під'їзду.