В мережі опублікували знімок того, як українці «прислухаються» до карантинних обмежень. Із-за чого в Україні підвищилася захворюваність.

Таким чином, повідомляється, що знімок, який опублікували на своїй сторінці спільноти «Київ Оперативний» був зроблений в метрополітені. На ньому видно, як дві панянки захищають себе від коронавіруса.

Максимальный уровень защиты🛡

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 29 juni 2020

Одна, яка сидить, спустила маску, і сидить, як ні в чому не бувало. А як відомо, це заборонено і карається великим штрафом. Але, якщо до цього вже звикли багато, то з другим випадком багато зіткнулися вперше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дівчина, яка стоїть, замість маски одягла на обличчя якийсь листок з вулиці. Напевно, це максимальний рівень захисту від коронавіруса.

Нагадаємо, що в Україні останні кілька тижнів підвищується рівень захворюваності, і країна вже увійшла в список держав, де розвивається коронавірус найстрімкіше.

Все це почало відбуватися після того, як почали знімати обмеження. Люди розслабилися, і вирішили, що карантин тепер скасували. Хоча, це далеко не так, і до повної відміни карантину, в зв'язку зі сформованою ситуацією, ще дуже довго.

Нагадаємо, що за останню добу в Україні з'явилося 646 нових інфікованих. Враховуючи, що останні кілька днів поспіль фіксувалося від 900 до 1000 випадків, то зараз це не так багато.

Нагадаємо, Моз однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020.

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль заборонив школярам улюблена літня розвага.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі за 1.5 млн грн.