У Києві під суд піде 30-річний чоловік, який влаштував справжній домашнє пекло 33-річній дружині. Про це розповіли в ГУ Національної поліції Києва.

Відзначається, що жінка регулярно зазнавала нападів з боку чоловіка на очах у трьох маленьких дітей. За словами старшого слідчого Голосіївського управління поліції Лілії Бабкової, поліцейські щонайменше чотири рази виїжджали на виклики за вказаною адресою і реєстрували факти неправомірних дій з боку 30-річного чоловіка.

Однак кривдника це не зупинило: він продовжив бити дружину, кілька разів виганяв її з дому, обзивав нецензурними словами і всіляко принижував при дітях.

В поліції додають, що раніше чоловік уже притягувався до відповідальності за крадіжки та інші дрібні правопорушення, а також знаходиться на обліку у дільничного поліцейського.

Сім'я давно привернула увагу співробітників ювенальної юстиції та перебуває на обліку служби у справах дітей.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тепер кривднику загрожує до двох років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, що медики врятували дитину, на носі якого застрягла батарейка.

Як повідомляв портал Знай.иа, родичі збирають кошти на лікування двох дівчат, які постраждали в ДТП.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром вітчим забив 4-річну дівчинку до смерті і розгулює на волі.