Стало відомо про те, що в Києві водій плюнув жінці в обличчя.

Таким чином, повідомляється, що киянка отримала плювок в обличчя від водія, якому не дозволила порушити правила дорожнього руху. Про це розповіли в прес-службі патрульної поліції міста Київ.

У Києві водій плюнув жінці в обличчя, фото: скріншот з відео

Жінка розповіла співробітникам правоохоронних органів про те, що чоловік хотів перетнути подвійну суцільну лінію, і навіть вже встиг виїхати однією віссю автомобіля на зустрічну смугу, щоб швидко повернути ліворуч.

Але, як можна зрозуміти, зробити у нього це не вийшло. Після цього, між людьми виник конфлікт, в ході якого чоловік не витримав, і плюнув в обличчя жінці.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Жінка не розгубилася і написала заяву в поліцію. Екіпажі патрульної поліції спільними зусиллями за допомогою камер відеоспостереження встановили маршрут його руху. Зупинили автомобіль хулігана на проспекті Академіка Глушкова.

За подібне вчинення хуліганських дій, двадцятирічний водій був доставлений у Шевченківське УП, де проти нього було складено адміністративний протокол.

Тепер, чоловік чекає, поки буде розглянута його справа. Що йому загрожує – невідомо, найімовірніше про це стане публічно відомо трохи пізніше.

Нагадаємо, раніше Дніпрянин втратив свідомість за кермом і зніс на своєму шляху все, що тільки можна — вагітну пасажирку терміново госпіталізували

Як повідомляє портал Знай.ua У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Знай.иа писав, що У Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР і скоїв ДТП - порушника знайшов чотириногий