З 26 червня на Київщину повертається нестерпна спека. Такий прогноз оприлюднили спеціалісти «Укргідрометцентру».

Як зазначають синоптики, після аномальної спеки на початку місяця та незначного зниження температури повітря в середині червня, кінець першої третини літа знову обіцяє бути досить спекотним.

Зокрема, вже з п’ятниці, 26 червня, у столичному регіоні очікується до 29-31 градуса тепла удень. Вночі стовпчики термометрів не опустяться нижче 16-18 градусів із позначкою «плюс».

Скрін, Укргідрометцентр

При цьому спека супроводжуватиметься повною відсутністю опадів та незначним вітерцем зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. Як довго така погода протримається над Київщиною, поки не відомо.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Разом із тим Закарпаття та Західну Україну в цілому продовжать заливати рясні дощі – синоптики не беруться прогнозувати настання сухого періоду для цього регіону.

Нагадаємо, раніше експерти склали посівний календар на червень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Тернополем чиновники спробували виправдатися за пропажу зерна.

Також, "Знай.ua" писав, що під Харковом град знищив працю людей.