У Києві мешкає унікальний майстер-музикант Олександр Кутняк, який перетворює на музичні інструменти опалі гілки. Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Україна».

«Сюжет телеканалу Україна про мої флейти. Хто цікавився процесом виготовлення, рекомендую до перегляду», - написав сам чоловік, опублікувавши відповідний відеоролик на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Матеріали для своїх медитативних індіанських флейт Олександр знаходить у прямому сенсі слова під ногами – збирає гілки у лісах та на болотах. Флейти майстер вирізає власноруч, прикрашаючи їх шаманськими візерунками.

Перші флейти, на яких грав музикант, були куповані, однак із часом чоловік зацікавився процесом їх виготовлення. Причаровувала і особлива енергетика духових інструментів – «як подих дарує життя звуку».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

«Я б і не знала, якби не сюжет, ого!», «Молодець! Завжди було відчуття, що ти особливий, створений для чогось високого», «Чудові роботи, великий респект!», - підтримують музиканта у коментарях до відео українці.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що Олег Скрипка та гурт "Воплі Відоплясова" зіграли онлайн концерт на карантині, щоб зібрати кошти для допомоги людям похилого віку.

Також повідомлялося, що співачка Navka вирішила відродити старі та забуті пісні. Вона запустила унікальний проєкт під назвою "Україна в піснях".